THG Nederland | Hotelkamer interieur, luxe badkamer kranen, exclusieve badkamer

Sinds 1956 heeft THG Paris zich ontwikkeld tot het kranenmerk als het gaat om luxe badkamer kranen en accessoires. Het Franse merk brengt puur vakmanschap en designs van het hoogste niveau bij elkaar. Met haar unieke kennis bied zij al meer dan 60 jaar een collectie aan van exceptionele kwaliteit. Door telkens nieuwe modellen te ontwikkelen wil THG Paris de wereld verrijken met nieuwe badkamer stijlen. Het bedrijf weet dan ook telkens te verassen met uitzonderlijke collecties.

Dankzij het brede assortiment aan exclusieve badkamer kranen en accessoires is er altijd een serie die past bij uw ontwerp. Ondanks het brede assortiment wordt al drie generaties lang elk product ontwikkeld én gefabriceerd in de Picardië regio, in het noordwesten van Frankrijk.

Via ons dealernetwerk door heel Nederland vindt u de luxe badkamer kranen van THG Paris onder andere in exclusieve badkamers van woningen, hotelkamers en suites en luxe jachten. Naast de prestige-lijnen heeft THG ook de Urban collectie, welke in design toegankelijker is dan de andere lijnen maar in kwaliteit zeker niet onder doet.

Collecties

Transitionnel

Een van de stromen binnen de collecties is Transitionnel. Deze nieuwe term, welke afkomstig is uit Noord-Amerika, definieert een nieuwe stijl tussen de elegante aspecten van de moderne stijl en de elegantie van de traditionele stijl. De collecties van THG die in deze categorie vallen combineren de comfort en warmte van traditionele stijlen met de pure lijnen en smaakvolle vormen van de moderne stijl. De bijpassende finishes als messing, nikkel of antiek zilver worden vaak gebruikt bij badkamer kranen in deze stijl.

Contemporain

Binnen het uitgebreide assortiment biedt THG Paris meerdere luxe badkamer kranen aan in een moderne stijl. Strak en direct maar soms toch ook gebogen lijnen, de moderne kranen van THG Paris zijn helder en smaakvol vormgegeven met een telkens terugkerende elegantie. Met name de chrome en rosé goud finish worden vaak gebruikt bij deze stijl.

Prestige

De Prestige collectie is onderdeel van het DNA van THG Paris. Versierd met de mooie en waardevolle stenen, kristal of poreselein hebben de kranen binnen deze serie een klassieke vorm met een zeldzame elegantie. De majestueuze designs worden vaak gebruikt in combinatie met een gouden finish.

Urban by THG

De Urban collectie staat bekend om de moderne stijl die voortkomt uit een mix van creativiteit en energie. Hiermee blijft de collectie dicht bij de kernwaarden van THG Paris. De toegankelijke badkamer kranen brengen de elementen die zorgen voor een unieke en aangename woonruimte bij elkaar. Dit lijdt ertoe dat het vrijwel meteen als thuis aanvoelt. Daarbij geven de strakke moderne lijnen het ontwerp een sterke persoonlijkheid en een onvergetelijk karakter.

Met meer dan 60 jaar ervaring zorgt THG Paris voor een hoge kwaliteit én een diversiteit aan ontwerpen. Door deze verscheidenheid aan stijlen is er voor elke behoefte een passend ontwerp.

Partners

Dankzij de samenwerking met bekende partners (o.a. Baccarat en Daum) en designers (o.a. Timothy Corrigan en Studio Putman) biedt THG een ruime keuze in topkwaliteit. Met als resultaat dat de luxe badkamer kranen van THG in verschillende stijlen en finishings leverbaar zijn. De topkwaliteit en uitstraling van de kranen maakt THG een uitstekende keuze voor projecten zoals hotels, jachten, alsmede villa’s. Kijkt u vooral bij hotels of architecten om meer voorbeelden te zien van THG kranen in badkamers.

Advies op maat

Wij zijn vaak van begin tot eind betrokken bij projecten. Gewoon om er zeker van te zijn dat een mooi product ook perfect functioneert. Wanneer er behoefte aan is denken wij graag met u mee. Bijvoorbeeld over de indeling van de badkamer, gebruik van materialen en/of alternatieven.

We horen graag van u