Wastafels op maat | Helopal | Designed Sanitair

Toepassingen

De luxe wastafels van Helopal worden op maat gemaakt en zijn geschikt voor hotelkamers, cruiseschepen, kantoorgebouwen maar ook voor verpleegtehuizen en aangepast wonen. Helopal is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het maken van wastafels op maat uit mineraal gietwerk. De wastafels worden in één stuk gegoten, waardoor u geen naden overhoudt. Hierdoor is ook de onderkant van de luxe wastafel afgewerkt. Dit komt uitstekend van pas wanneer u een ligbad in de badkamer heeft. De flexibiliteit van het maatwerk kenmerkt zich in het feit dat de wastafels ook zonder overloop of kraangat gemaakt kunnen worden.

Mogelijkheden – Luxe wastafel op maat

Op de foto’s ziet u enkele van de vele mogelijkheden die een wastafel van Helopal biedt. Zo kunnen er bijvoorbeeld gaten wordt uitgespaard waar gasten gebruikte handdoekjes kwijt kunnen of kan de diepte en breedte van het blad verschillen aan beide kanten. Daarnaast kunnen het blad en de luxe wastafel zelf verschillend van kleur worden gemaakt. Met andere woorden, een wastafel van Helopal kunt u precies zo maken als u wilt.

Gebruiksvriendelijkheid

Bij enkele series van Helopal, zoals de Lago wastafels, is rekening gehouden met extra details die voor rolstoelgebruikers erg behulpzaam en nuttig zijn. Hierbij werkt Helopal volgens het ‘design for all’ principe. Door het design van wastafels obstakelvrij te houden, wordt voor iedereen de kwaliteit en comfort verhoogt. Dit verhoogd het zelfstandig functioneren van mensen in een rolstoel en/of oudere mensen.

Meer informatie over Helopal vindt u op de site van de fabrikant >>