Luxe ligbaden in originele vormen, de stijlvolle Watergame collectie

Luxe ligbaden

Een ligbad heeft vaak een prominente plek in de badkamer. Daarnaast biedt het juiste ligbad extra luxe en comfort. Om tot de juiste keuze te komen moet met meerdere factoren rekening worden gehouden. Bijvoorbeeld de grootte van de badkamer. Wanneer er beperkt ruimte is kan een hoekbad een uitstekende oplossing zijn. Terwijl een vrijstaand bad een ruimer opgezette badkamer kan volmaken. In de foto galerij hieronder vindt u enkele voorbeelden van projecten waarbij de ligbaden van Watergame zijn gebruikt. De ligbaden van Watergame kenmerken zich door hun vormen, grote afmetingen en hoge kwaliteit. Daarnaast zijn er verschillende kleurenopties voor de luxe ligbaden.

Waarom Watergame?

Watergame is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in het luxe sanitair segment en is expert op het gebied van (vrijstaande) ligbaden. De baden van Watergame kenmerken zich door de bijzondere vormen, grote afmetingen en hoge kwaliteit. Naast baden heeft Watergame ook wastafels, douchekoppen en doucheplafonds in hun assortiment. Allemaal in de creatieve stijl welke onderscheidend is voor Watergame. Daarbij zijn de sanitair producten in vele verschillende kleuren leverbaar. Op de website van Watergame vindt u meer informatie.

Watergame: Ronde ligbaden, hartvormige ligbaden, kleuren ligbaden, vrijstaande ligbaden voor hotelkamer, ligbaden voor hotel suites, luxe doucheplafonds