Hieronder vindt u het resultaat van een aantal projecten die wij samen met hotels en architecten hebben uitgevoerd.

Hotel Twenty Seven

Sinds kort heeft Hotel Twenty Seven haar deuren aan de Dam geopend. Huizend in de bovenste vier verdiepingen van de Koninklijke Industrieele Groote Club stelt het luxe boutique hotel alles in werking om de wensen van haar gasten te laten uitkomen. Onder leiding van binnenhuisarchitect Wim van de Oudeweetering worden de zestien chique suites gecreëerd. In de wandbedekking is zijde verwerkt, het tapijt komt uit Nepal, de gordijnen uit Italië en het sanitair uit Frankrijk.

In samenwerking met interieur architect Chris van Amsterdam heeft Designed Sanitair het sanitair geleverd. Op onderstaande foto’s ziet u meerdere toepassingen van wastafelkranen, douchekranen en badkranen.

Hotel Van Der Valk

Inmiddels is Van Der Valk sinds de start al weer ruim honderd jaar verder. Vele vestigingen zijn erbij gekomen in Nederland, maar ook in Duitsland, België, Frankrijk, Spanje en op de Nederlandse Antillen. Met bijna honderd hotels en vrijwel overal een familielid aan het roer, is Van der Valk wereldwijd dan ook een uniek familiebedrijf.

De laatste jaren worden bestaande vestigingen in rap tempo vernieuwd en nieuwe vestigingen openen hun deuren in nog rapper tempo. Hierdoor is het schnitzel-imago al tijd lang niet meer van toepassing. In veel hotels komen casino’s, versmarkten of wellnessruimtes, waarbij het interieur (stukken) luxer en moderner wordt.

Al vele jaren werken wij met meerdere Van Der Valk vestigingen nauw samen om hun gasten een optimale ervaring te bezorgen. Voor zowel kamers als suites hebben we telkens vernieuwende interieurs kunnen realiseren. In onderstaande selectie ziet u hier enkele voorbeelden van.

Woonhuis Lisse

Schitterende designs voor de badkamer, spa, keuken en meer. Piastrelle maakt exclusieve tijdloze combinaties met mozaïek, natuursteen, hand geschilderde terracotta en design tegels. De design studio aan de Van Baerlestraat in Amsterdam doet er dan ook alles aan om de wensen van de klant te vertalen naar een design. Zo ook het project wat hieronder te zien is. De imposante woning ademt sfeer, warmte, historie, luxe en comfort.